VA 200 HR

  • 12755030    |    Unitate de ambalare: 1
    • adeziv cianoacrilat pentru aplicații speciale
    • rezistent la umezeală
    • cu vâscozitate scăzută

Selectează mărimea:

WEICON Contact VA 200 HR este un adeziv cianoacrilat transparent, cu vâscozitate scăzută. Se caracterizează prin rezistență înaltă la îmbătrânire și o înaltă performanță care rămâne constantă chiar și după expunerea îndelungată la umezeală și căldură. Astfel valorile de rezistență ale lipirii măsurate după expunerea timp de mai multe zile la umezeală și căldură au fost la fel de ridicate ca și la început.

Datorită înaltei rezistențe la umiditate, VA 200 HR este potrivit în special pentru aplicații supuse la intemperii. Adezivul cianoacrilat poate fi utilizat la construcția de țevi și conducte, de exemplu, la construcția de dispozitive pentru bucătării și dispozitive electronice, de rezervoare și echipamente, la aplicații din domeniul sistemelor de ventilație și aerului condiționat, al grădinăritului și peisagisticii, precum și în instalații sanitare.

Este potrivit pentru cele mai variate aplicații cum ar fi lipirea unei unități de control la o mașină de spălat vase, producția de garnituri pentru țevile de transport beton, montarea aceesoriilor în încăperi cu o umiditate a aerului crescută cum ar fi bucătării sau băi sau montarea componentelor utilizate în sporturile de exterior cum ar fi profilele de cauciuc la plăcile de snowboard ori
lipirea brațelor de sprijin la mobilierul de exterior.

Produse vizualizate