Set reparații benzi transportoare

  • 10851015    |    Unitate de ambalare: 1
  • 4024596077600
    • Aplicare rapidă fără scule speciale
    • Foarte elastic, rezistent la uzură, rezistent la impact și abraziune
    • Rezistență înaltă la agenți chimici și presiune
Acest articol nu vă stă momentan la dispoziție!

:

fără TVA | cu TVA inclus
870,86 RON *

incl. TVA plus costuri de expediere

Livrare imediată, durată de livrare aprox. 1-3 zile de lucru

Setul de reparații benzi transportoare WEICON este un sistem poliuretanic bicomponent pentru reparații rapide și acoperiri ale suprafețelor din cauciuc.

Produsul se întărește rapid și prezintă elasticitate înaltă și rezistență la uzură, rezistență la impact și abraziune, fiind caracterizat în același timp și de o înaltă rezistență la rupere.

Grație unei rezistențe mecanice foarte bune este în special potrivit pentru reparații ale unor componente din cauciuc și metal care sunt expuse la impact, abraziune sau vibrații.

Setul de reparații benzi transportoare permite o aplicare rapidă și ușoară. După numai 30 de minute suprafața tratată poate fi sablată și netezită.

Sistemul este potrivit pentru aplicații variate cum ar fi repararea și acoperirea benzilor transportoare, repararea acoperirilor din cauciuc, poate fi utilizat ca și protecție flexibilă împotriva uzurii precum și pentru reparații rapide ale suprafețelor deteriorate din cauciuc.

În completarea sistemului poliuretanic, setul conține și un primer pentru tratarea prealabilă a suprafeței precum și o spatulă ce permite aplicarea uniformă a produsului.

Pentru a acoperi o gamă cât mai variată de aplicații, sistemul este disponibil în ambalajul clasic de 500 gr care trebuie amestecat manual, însă și sub formă de cartuș dublu ușor de utilizat la 590 g.

Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările... mai multe
Evaluări client pentru "Set reparații benzi transportoare"
Scrieți o evaluare
Evaluările sunt confirmate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Produse vizualizate