W 44-T Fluid

  • 11253400-27    |    Unitate de ambalare: 1
    • Ulei multifuncțional pentru industria
    • alimentară, cosmetică, farmaceutică
400 ml
  • Certificate

W 44T-Fluid este un ulei multifuncțional fiziologic inofensiv cu certificare NSF ceea ce permite utilizarea acestuia în industria alimentară și a băuturilor, în cea farmaceutică și cosmetică.

Datorită formulei sale speciale cu ingrediente active și fără conținut de rășini și acizi, precum și proprietăților de capilaritate excelente, uleiul combină într-un singur produs lubrifierea, înlăturarea umezelii, protecția anticorozivă, întreținerea și curățarea.

W 44T-Fluid permite deblocarea filetelor, bolțurilor, armăturilor și valvelor ruginite, penetrează și dizolvă rugina. Înlătură umezeala de pe contactele electrice, previne apariția curenților vagabonzi și facilitează pornirea motoarelor umede.

Uleiul elimină scârțâitul la balamale, lagăre, bucşe şi la toate articulaţiile şi cuplajele. Curăţă suprafeţe metalice murdare lăsând un film subţire care va avea o aderenţă îndelungată pe suprafaţă, aceasta nefiind unsuroasă sau lipicioasă deci nu va atrage praful.

Întreţine şi protejează toată gama de scule, maşini, aparate electrice şi mecanice de precizie asigurându-le pe termen lung funcționalitatea.

Datorită formulei sale speciale și certificării NSF W 44 T poate contribui la îmbunătățirea siguranței și sănătății la locul de muncă.

Produse vizualizate