Speed-Flex® Cristal MS Polimer

Speed-Flex® Cristal MS Polimer

  • 13608310-27    |    Unitate de ambalare: 1
    • Lipire transparentă
310 ml
  • Certificate
  • ISEGA: Unbedenklichkeitserklärung als Klebstoff in der Lebensmitteltechnologie

Speed-Flex înlocuiește metodele tradiționale de fixare precum șuruburile, bolțurile, niturile, etc. Aderența inițială foarte mare permite utilizarea produsului chiar și pe suprafețe verticale atât în aplicații interioare cât și exterioare.

Datorită faptului că după întărire rămâne perfect transparent, Speed-Flex Cristal este în mod special potrivit pentru îmbinări elastice la care adezivul nu trebuie să fie vizibil. Astfel de exemplu materialele plastice transparente, sticla acrilică sau alte materiale pot fi îmbinate rapid și curat cu acest adeziv.

WEICON Speed-Flex poate fi utilizat în multe sectoare industriale cum ar fi aplicarea de tapet, construcțiile interioare, prelucrarea metalelor, la construcția de rezervoare și dispozitive, în tehnologia aparatelor de aer condiționat și ventilație sau la realizarea de standuri de prezentare sau expoziționale.

WEICON Speed-Flex Crystal este foarte puternic, păstos, stabil, rezistent la îmbătrânire și intemperii și nu conține silicon, izocianați sau halogen. Este certificat ISEGA pentru utilizare în industria alimentară.

Produse vizualizate