Adeziv epoxidic Easy-Mix HT 180

  • 10650850    |    Unitate de ambalare: 1
    • Rezistent la temperaturi înalte, pentru lipiri
    • puternice rezistente la șoc și la impact
50 ml

WEICON Easy-Mix HT 180 este un adeziv bicomponent pe bază de rășină epoxidică cu o înaltă rezistență la temperaturi de până la +180°C (+356°F); pe termen scurt rezistă până la +230°C (+446°F).

Adezivul prezintă o vâscozitate ridicată și o mare stabilitate fiind potrivit și pentru aplicații verticale.

Este rezistent la șoc și la vibrații, are un timp de aplicare îndelungat, se întărește la temperatura camerei, poate fi procesat mecanic, iar filerii săi speciali permit realizarea unui cordon de lipire continuu.

Adezivul este în mod special potrivit pentru lipirea materialelor compozite și a metalului ce poate fi sudat prin puncte în timpul întăririi.

Easy-Mix HT 180 poate fi de asemenea utilizat și pentru materiale plastice, ceramice, sticlă, piatră sau lemn fiind potrivit și pentru aplicații în care este necesară umplerea unor interstiții mai mari. Datorită filerilor săi speciali este posibilă realizarea unei linii de lipire constante și fiabile de cel puțin 0.20-0.25 mm.

Rezistența la temperaturi înalte permite lipirea componentelor care necesită vopsirea în câmp electrostatic după întărirea completă.

Produse vizualizate