PTFE lubrifiant fluid

  • 11301400-27    |    Unitate de ambalare: 1
    • Lubrifiant uscat pentru industria alimentară,
    • cosmetică, farmaceutică
400 ml
  • Certificate

PTFE-Fluid este un lubrifiant uscat cu un puternic efect antiaderent și certificare NSF. Acest lucru înseamnă că poate fi utilizat în industria alimentară și a băuturilor, în cea farmaceutică și cosmetică.

Datorită proporției mari de PTFE din compoziția sa, spray-ul are efect antiaderent ce reduce în mod substanțial coeficientul de fricțiune la nivelul suprafețelor acoperite. PTFE-Fluid nu conține grăsimi și aderă la metal, plastic și suprafețe din lemn. Filmul de lubrifiant respinge murdăria, praful și apa și este rezistent la uleiuri, grăsimi și mulți agenți chimici.

Grație formulei speciale și certificării NSF, WEICON PTFE-Fluid poate contribui la îmbunătățirea siguranței și sănătății la locul de munca Spray-ul poate fi utilizat ca și lubrifiant permanent în multe aplicații industriale sensibile cum ar fi la șine de culisare și rulare, ghidaje, transportoare cu bandă, role transportoare și glisiere, mecanisme basculante, zăvoare și articulații, unelte de tăiere și mașini de ambalat, arbori la rulmenți din plastic precum și ca strat de acoperire a sigiliilor solide sau accesoriu pentru sigilarea ambalajelor.

Produse vizualizate