11511400.jpg

Spray acoperire curele

  • 11511400-27    |    Unitate de ambalare: 1
    • Indicat pentru curele de transmisie cu solicitări mari
400 ml

WEICON Spray acoperire curele este un spray de acoperire transparent pe bază de elastomeri sintetici pentru cele mai diverse tipuri de curele supuse la solicitări mari.

Spray-ul prelungește durata de utilizare a curelelor și durabilitatea mașinilor și a sistemelor, previne alunecarea curelelor, transmite integral capacitatea de antrenare, elimină și previne alunecarea curelelor, pătrunde adânc în pori, îmbunătățește eficiența rezistenței la tensionare, crește fricțiunea și susține aderența, previne încărcarea statică, asigură suplețea și protejează împotriva îmbătrânirii.

Spray-ul de acoperire curele este potrivit pentru cele mai diverse tipuri de curele fabricate din toate tipurile comune de materiale precum curelele din material textil, piele, cauciuc sau PVC. Poate fi utilizat pentru curele trapezoidale, curele articulate, curele de transmisie, benzi transportoare, pentru curele plate, rotunde sau dinţate.

Spray-ul de acoperire curele WEICON este în mod special destinat curelelor de transmisie ale mașinilor, agregatelor, compresoarelor, pompelor, generatoarelor, conveioarelor, morilor, mașinilor de găurit cu coloană și unităților de răcire. Produsul poate fi utilizat în multe sectoare ale industriei.

Produse vizualizate